Öne Çıkanlar candan erçetin Kemal Tokmak Kuran kursu Lapseki Renault

EFOD'un “Radarımıza Takılanlar“ fotoğraf sergisi açıldı

 Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) Behiç Günalan Atölye Topluluğu tarafından hazırlanan "Radarımıza Takılanlar" fotoğraf sergisi açıldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın konferans salonunda sergi öncesi düzenlenen toplantıda, sergide fotoğrafı olan EFOD üyeleri tanıtıldı ve EFOD Başkanı Serdar İyiiz tarafından belge verildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, burada yaptığı konuşmada, bir şehir için öncelikli olanın kültür ve sanatın olduğunu söyledi.

Kendisinin de bir fotoğraf tutkunu olduğunu belirten Gürkan, EFOD'un çalışmalarını başarılı bulduğunu ifade etti.

Yerel seçimlerin yaklaştığını belirten Gürkan, derneğin seçeceği bir EFOD üyesini belediye meclis üyesi olarak görev yapmasından mutluluk duyacağını söyledi.

İyiiz de EFOD'un ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attığını belirterek, dernek üyelerini tebrik etti.

Behiç Günalan ise 11 üyeyle bir yıl boyunca 47 fotoğraf ortaya çıkardıklarını ifade etti. Serginin bir hafta açık kalacağını aktaran Günalan, sergiye katılanlara teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Behiç Günalan Atölye Topluluğu'ndan Canan Kaplıca, Dilara Okcuoğlu, Gökşen Erata, Gül Yılmaz, Hamza Tanrıseven, Hasan Murat Çaloğlu, Hepşen Yetişken, Orkide Palabıyık, Recai Günenç, Yusuf Arıca, Zerrin Yuluğkıral'ın "Radarımıza Takılanlar" fotoğraf sergisi çalışmaları ekrana sunuldu.

Buradaki sunumun ardından gelen ziyaretçiler fuaye alanındaki sergiyi ziyaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263