Öne Çıkanlar stresten kaçış İpragaz GO acıbadem mevkisi Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karacabey Birlikspora genç stoper

BALIKESİR (AA) - Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, ilçede bu yıl 30'uncusu düzenlenecek "Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali" için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Tosun, festival komite toplantısında yaptığı konuşmada, ülkenin önemli doğal zenginliklerinden biri olan Bandırma Kuşcenneti'nin, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin ilgisini çeken eşine az rastlanır bir doğa harikası olduğunu söyledi.

Festival kapsamında çalışmalarına başladıklarını belirten Tosun, şunları kaydetti:

"Bandırma Belediyesi olarak hem bu doğal güzelliklere farkındalık yaratmak hem de Güney Marmara'nın incisi Bandırma'mızın uluslararası tanıtımına katkı sağlamak adına her yıl Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'ni düzenlemekteyiz. Festival programlarımızda, kültür sanatın seçkin etkinlikleri, bilimsel toplantılar, düzeyli eğlence programları halkımızın izlenimine sunulmaktadır. Ülkemizden ve yurt dışından festival etkinlikleri için kentimize gelen sanatçı, bilim insanı, edebiyatçı ve çeşitli gruplar çok anlamlı bir kültürel zenginliğe katkı sağlamaktadır."

Anahtar Kelimeler:
BalıkesirBandırma

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263