Öne Çıkanlar stresten kaçış İpragaz GO acıbadem mevkisi Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karacabey Birlikspora genç stoper

AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldığını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 26-28 Nisan tarihlerinde Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yüce, bakanlar, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanlarının da yer aldığı toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Toplantıda, yeni dönem yol haritamıza ilişkin istişareler gerçekleştirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Şehrimiz için gurur verici bir gün oldu. 31 Mart seçimlerinde en yüksek oyu olan ilk 5 büyükşehirden biri olmamız dolayısıyla Cumhurbaşkanımız tarafından takdim edilen plaketi teşkilatlarımız ve hemşehrilerimiz adına aldık. Bu başarı; çalışma azmimizi, milletimize hizmet etme arzumuzu daha da arttırıyor. Rabbim utandırmasın."

İstişare kültürünün önemine değinen Yüce, davalarının millete ve memlekete hizmet davası olduğunu vurguladı.

İstişare kültürünün de en iyiyi en güzeli yakalamak için sürdürülen bir çalışma olduğunu vurgulayan Yüce, "Merkezi ve yerel yöneticiler olarak milletimize daha iyi hizmet sunmak için kenetlenmiş durumdayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi vatandaşlarımızla bir arada olacak, plan ve programlarımızla Sakarya'yı 5 yıllık süreçte daha da iyi bir konuma taşıyacağız. Bu vesileyle 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimize gösterdikleri muhabbet dolayısıyla teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263