Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu TEOG İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba

Başkan Koç seçimi değerlendirdi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimini değerlendirdi.

Başkan Koç, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, seçimin başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Seçim çalışmaları sırasında ve seçim gününde ilçede hiçbir problemin yaşanmadığını belirten Koç, seçimlerin sakin ve huzurlu bir şekilde geçmesinde duyarlılık gösteren herkese teşekkür etti.

Türkiye'nin hak ettiği yükselişi ve ivmeyi kazandıracak yeni yönetim sisteminin hayırlı olması temennisinde bulunan Koç, "24 Haziran seçimleri yeni yönetim sisteminin ülkemizde uygulanabilir kılınması için, ülkenin geleceğini de yakından ilgilendiren çok önemli bir seçimdi. Ülke hak ettiği yükselişi ve ivmeyi kazandıracak yeni yönetim sistemine geçti. İstikbale dair ülkemizin geleceğini garanti altına alacak bu yönetim sistemi inşallah ülkemizin en düzgün şekilde yönetilmesine vesile olacak. Birçok kanunun çok daha hızlı uygulanabilmesine vesile olacak. Ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiren büyük projelerin hayata geçirilmesi konusunda bürokratik engellerin aradan çıkartılarak çok daha hızlı bir şekilde hayata geçecek." diye konuştu.

Trakya'ya yakışır bir seçim süreci yaşandığını bildiren Koç, şöyle devam etti:

"Huzurlu ve bereketli bir demokrasi bayramı yaşadık. Ülkenin yanı sıra Trakya'da AK Parti kurulduğu günden bu yana hala hak ettiği yere ve konuma gelemedi. İlk oy kullanmaya başladığımız günden beri sağ seçmenin de bu seçimi bir dönüm noktası kabul edip, bundan sonra partimize ve siyasetine yapmış olduğu hizmetlerine daha farklı bir perspektiften bakıp inşallah hak etiği değeri vereceğine ümidim tamdır. İnşallah 2019’da olacak seçimlerde artık AK Parti burada belediyeyi almak için farklı yüzdelere ulaşacaktır. Bu da güzel bir adayla olacaktır. Yerelde ak belediyeciliğin nimetlerinde hizmetlerinden Lüleburgaz halkının faydalanmasını tüm samimiyetim ile istiyorum. Bunu ilçe başkanı olduğum için de değil has Lüleburgazlı olarak istiyorum."

AA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263