Öne Çıkanlar ibrahim Karaosmanoğlu Boyner Sports seyyar tezgah Alanyaspor minare

MHP'den Enez ve İpsala'da seçim çalışması

 MHP Edirne İl Başkanlığı teşkilatlarının Enez ve İpsala ilçelerinde yerel seçim çalışmaları gerçekleştirdiği bildirildi.

MHP Edirne İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, MHP Edirne Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Albayrak ve yönetim kurulu üyelerinin yerel seçim çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albayrak, ilçe teşkilatlarıyla görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yerel seçim çalışmalarına başladık. Biliyorsunuz ki bizler bir seçim bittikten sonra ertesi gün seçim çalışmalarına başlayan bir partiyiz. Yeni oluşan il yönetimimizle çalışma programları hazırlayarak seçim startı verdik. Bu hafta hem ilçe başkanlarımızla, hem de yönetim kurulu üyelerimizle toplantılar yaparak seçim değerlendirmeleriyle ilgili çalışmalara başlamalarını istedik. Seçimden önce de bir strateji belirleyerek seçim çalışmalarına başlıyoruz. Sayın Genel Balkanımız Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında ifade ettiği gibi, 'parti olarak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine kendi adaylarımızla, kendi amblemimizle katılıp, Türkiye’nin her seçim bölgesinde demokratik mücadelemizi Allah’ın izniyle yapacağız' demesiyle bizler de kendi plan ve projelerimiz ile seçmenin karşısına hazır olarak çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263