Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu TEOG İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba

Milletvekili Sofuoğlu, Başkan Toçoğlu'nu ziyaret etti

SAKARYA (AA) - AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sofuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'nu ziyaret ederek, şehirdeki yatırımlara yönelik istişarelerde bulundu.

Milletvekili seçildikten sonra Toçoğlu ile zaman zaman bir araya geldiklerini belirten Sofuoğlu, "Sakarya için yapabileceklerimiz konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Şu anda da Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü birçok çalışma var. Özellikle Ankara'da takip edilmesi gereken sonuçlandırılması gereken çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Sofuoğlu, Sakarya'nın idare açısından Türkiye'ye örnek bir uyuma sahip olduğunu dile getirerek, "Milletvekillerimiz, teşkilatımız, Büyükşehir Belediyemiz ve yerel yöneticilerimizle uyum içerisindeyiz. Her konuyu oturup görüşebiliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi Allah'ın izni ile bizim çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Önemli olan samimiyet ve iyi niyetle bir arada olmak sorunların takipçisi olmaktır." dedi.

Toçoğlu da milletvekilleriyle uyum içerisinde çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, "Bizler bu şehrin sorunlarını yok saymadık ve saymayacağız. Biz hiçbir zaman sorunlarımızı halının altına süpürmedik. Şehrin tüm yönetim kademesiyle ortak hareket edip çözümden yana olduk. Şehrimizdeki sorunları çözüp ciddi projelere beraberce imza atmak istiyoruz. Sakaryamız için çok çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Sofuoğlu'nun Ankara'daki işlerin takipçisi olduğunu belirterek, "Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263