Öne Çıkanlar Futbol FETÖ ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi

AK Parti Edirne il teşkilatı bayramlaştı

EDİRNE (AA) - AK Parti Edirne İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, partide düzenlenen programda, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Bayramın Türk milletinin birlik ve beraberliğini daha da arttırmasını temenni eden Aksal, şunları kaydetti:

"Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Biz bazen unutsak da 600 yıl dünyaya hükmetmiş Osmanlı'nın torunlarıyız. Biz unutsak dünya bunu unutmuyor. Türkiye ne zaman güçlense saldırılar başlıyor, daha önce de bir 15 Temmuz süreci yaşadık. Artık askeri darbe dönemleri bitti, ekonomik darbeler dönemi başladı. Allah'a çok şükür yapısal olarak hiç bir problemimiz yok. Her türlü zorluğu yenecek güçteyiz."

Aksal, kente ve ülkeye hizmet için çalıştığını da ifade ederek, "Bizim derdimiz hizmet, yoksa makamlar gelir geçer. Esas olan hizmettir, biz de Edirne'ye ve ilçelerine hizmet etmek istiyoruz. Hizmet de yerelden başlıyor. Maalesef Edirne istediğimiz düzeyde değil. Edirne bu durumda olmamalı, çok çalışarak Edirne'yi daha iyi yerlere taşıyacağız" dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ise ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha ihtiyaç duyduklarını belirterek, tüm Edirnelilerin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Milletvekili Aksal'ı, AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde partinin Merkez Karar Yürütme Kuruluna seçilmesi dolayısıyla tebrik eden Akmeşe, hep birlikte çok çalışarak yerel seçimlerde başarılı olacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Aksal ve Akmeşe partililerle bayramlaştı.

Anahtar Kelimeler:
EDİRNEAk PartiBayramlaşma

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263