Öne Çıkanlar Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi Atameken Ulusal Girişimciler Odası Divan Pastaneleri alabalık Süleymanpa

Dr. Mesut Özarslan "Türkiye Belediyeler Birliği " yönetiminde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2005 yılında bugünkü statüsüne kavuşan Türkiye Belediyeler Birliği'nin 6’ncı başkanı oldu.

(İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplam 868 delegenin oy kullandığı Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanlığı seçimin, oyların 515’ini alarak kazandı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın da aldıkları 505’er oyla, TBB Meclis 1. ve 2. Başkanvekili olarak seçildi.

Başkan İmamoğlu, TBB’nin en yaşlı üyesi sıfatıyla Divan Başkanlığı görevini yürüten Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk tarafından, teşekkür konuşması yapmak üzere mikrofona davet edildi. Konuşmasına, “Çok kıymetli bir anın başlangıcındayız” sözleriyle başlayan İmamoğlu, özetle şu ifadeleri kullandı:

DR. MESUT ÖZARSLAN'DAN TEŞEKKÜR

Yapılan seçim sonrası Türkiye Belediyeler birliği yönetimie seçilen Keçiören Belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan " Beni bu göreve seçen kıymetli hazıruna sonsuz teşekkür ediyorum, Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet etmeye devav edeceğiz. Yeni dönemde başta İstanbul büyükşehri belediye başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere yönetime seçilen tüm başkanlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

2005 yılında bugünkü statüsüne kavuşan TBB’nin 6’ncı Başkanı seçilen İmamoğlu, ayağının tozuyla, kurumun Çankaya’daki genel merkez binasını yeni sıfatıyla ziyaret etti.

Keçiören belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan, TBB Genel Merkezi’nden ayrılmadan önce da gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.

EDİTÖR: Yüksel Ercan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263