Öne Çıkanlar feribot Zincirleme trafik Kazası kız öğrenci yurdu Feribot Seferleri İlker Çakır

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Belediye binasında ve dışarıdaki belediye hizmet birimlerinde bulunan personeli tek tek vedalaşan Başkan Zorlu, görev süresi boyunca iyisiyle kötüsüyle 4 yıl boyunca ilçemizde bir şeyler yapmaya çalıştık. Bu süreci en iyi şekilde yürütmeye gayret gösterdik. İncinmemeye ve incitmemeye de önem gösterdik, hep birlikte hüzünlü ve sevinçli günlerde mücadele ettiklerini belirterek, destekleriniz ve bugüne kadar verdiğiniz hizmetleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun, hoşça kalın" sözlerine yer verdi.

BAŞKAN ZORLU’dan VEDA MESAJI

Sevgili Hemşehrilerim,

3 Nisan 2019 tarihinde Rabbimin takdiri ve sizlerin de büyük teveccühü ile seçildiğim Ermenek Belediye Başkanlığı Makamından bugün içim buruk da olsa ayrılmak durumundayım.

Görevi devraldıktan bir süre sonra devraldığımız borç yükünden Belediyemizi kurtarıp çalışır hale getirdik. Akabinde 2 yılımız pandemi ile mücadeleyle geçti. Bu süreç de toplantı, seyahat vs. gibi yasakların devlet kurumlarına ve işleyişine yansıması sonucunda bir takım projelerimiz yarım kaldı hayata geçiremedik. Bu dönemde devlet terbiyemiz gereği asla muhalefet Belediye Başkanı olma bahanesine sığınıp yerel ve genel siyaseti suçlamadım. Yaptığımız bütün güzel işler Ermenek halkının ve Belediye personeli arkadaşlarımın eseridir. Yarım kalan projelerimizde sorumluluk şahsıma aittir.

Göreve geldiğim günden bugüne kadar devletin malındaki “tüyü bitmemiş yetimin hakkını” da gözeterek partili, yandaş vs. ayrımcılığı yapmadan sadece Ermenek değil bütün Taşeli’ye hizmet etmeye çalıştım. Görevde bulunduğum sürede önceliğim her zaman kişisel değil toplumsal faydayı gözetmek oldu.

3 Nisan 2019 da yaklaşık 7 milyon TL borç ile devraldığım belediyeyi Mart ayı sonu itibariyle kasasında 12 milyon TL para ile bırakıyorum.

Belediye Başkanlığım süresince beni yalnız bırakmayan başta İYİ Parti, CHP ve Ak Partili Meclis üyelerimize, İYİ Parti ve CHP Teşkilatlarına, Belediye Meclis üyelerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Başkanımız Eyyüp Çayır’a, Belediyemiz personellerine, hemşehri derneklerimize ve her konuda bizlere imkânı dâhilinde yardımcı olan Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’a en kalbi duygularımla teşekkür ederim.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizi, yeniden kuruluş ilkelerine kavuşturmak, parlamenter rejime, demokrasiye, insan haklarına olan inancımdan dolayı Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendinin liderliğinde İYİ Parti çatısı altında siyasi hayatıma devam edeceğim.

Allah nasip eder ve sizlerin de kıymetli oylarınızla Milletvekili seçilirsem sizleri en iyi şekilde temsil ederek şehrimiz için en güzelini yine birlikte yapacağız.

Selam ve Dua ile.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263