Öne Çıkanlar Bayrağı Yakala imalat PMI Kürek: Ulusal Egemenlik Kupası Medicana Bahçelievler Hastanesi Divan Başkanları

Avcılar Derneği çalışmalarına devam ediyor

Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz, 700 üyelerinin olduğunu ve bu üyelere hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl av sezonunun açılış ve kapanışında üyelerine yönelik bilgilendirici toplantılar düzenlediklerini ifade ederek, üyelerinin kanunlar çerçevesinde avlandığını kaydetti.

Rutin aralıklarla av kuralları, avlık alanlar ve benzeri konularla alakalı uzman kişileri dernek lokaline davet ederek üyelere konferans ve toplantılar düzenlediklerini belirten Yılmaz, ''Çorlu Avcılar Derneği olarak, av sezonu içerisinde üyelerimizin gerekli evrakları ve avlanmaları ile ilgili onlara yardımcı olan çalışmalar yapıyoruz. Derneğimizde zaman zaman konusunda uzman kişilere de seminer ve konferans düzenleterek üyelerimizi bilgilendirmiş oluyoruz. 700 üyemize hizmetlerimiz devam ediyor.'' diye konuştu.

Öte yandan, trap sahasının da hizmet vermeye devam ettiğini ve bölgede büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yılmaz, dernek bahçesine güzel bir sembolik avcı heykeli yaptırdıklarını ve dernek lokali girişine de av hayvanlarını simgeleyen birkaç örnek koyduklarını dile getirdi.

AA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263