Öne Çıkanlar Program emniyet arı sütü Silivri Ak Parti

Darıca'dan kısa kısa

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Japonya'da düzenlenen "11. Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası"nda altın madalya kazanan milli sporcu Eray Şamdan'ı kabul etti.

Başkan Karabacak, yaptığı açıklamada, görev yaptığı 14 yıllık süre boyunca bölge sporuna her daim katkı sunma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde çeşitli spor dallarında ulusal ve uluslararası arenada önemli başarılar elde ettiklerini belirten Karabacak, "İlçemizde düzenlediğimiz Balkan Kros Şampiyonası, Avrupa Gençler Yüzme Yarışları, Türkiye Kros Şampiyonası ve Uluslararası Darıca Yarı Maratonu gibi uluslararası organizasyonlar, gençlere yönelik düzenlediğimiz 'Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor' ve Yaz ve Kış Spor Okulları ile spora her daim katkı sunduk, sunmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

- Gazeteciler ve Basın Bayramı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçedeki bir restoranda gazetecilerle buluşan Çiler, burada yaptığı konuşmada, gazetecilere, çalışmalarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Levent Altun ise, davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hatırlanmanın kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Darıca

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263