Öne Çıkanlar Su bebek sahil yolu sağlıkta devrim Taksim Meydanı GÜYAD

Darıca GB'de yeni başkan Mücahid Vural

3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'dne yapılan kongre sonrası başkan Mücahid Vural oldu. 27 yaşındaki yeni başkan Mücahid Vural, Türkiye Profesyonel Ligleri'nin gelmiş geçmiş en genç başkanı oldu.

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Darıca GB'de kongre heyecanı yaşandı. Darıca Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen kongreye Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB yöneticileri, taraftarlar ve meclis üyeleri de katıldı.  Darıca Gençlerbirliği'nin Darıca halkının takımı olduğunda dikkat çeken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı konuşmada ''Darıca GB, 1934 yılında kurulan tarihi bir kulüptür. Geçmişi başarılarla dolu kulübümüzde bugün yeni bir dönem başlamıştır. Biz her zaman bu kulübün yanındayız. Allah'ında izniyle bu sene şampiyon olup, 2.lige çıkmak istiyoruz. Bu sene şampiyonluğumuzu kutlayacağımız bir yıl olacak. Yeni başkan Mücahid Vural ve ekibine başarılar diliyorum'' dedi.

DARICA GB ANONİM ŞİRKETİ OLUYOR

Darıca GB'nin önümüzdeki süreçte Anonim Şirketi olacağının da müjdesini veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ''Biz siyasiler bugün varız, yarın yokuz. Ancak Darıca GB'nin daima var olabilmesi için, Darıca GB'yi önümüzdeki süreçte Anonim Şirketi'ne (A.Ş)ye dönüştüreceğiz. Böylelikle kulübümüzün geleceğini teminat altına alacağız. Kulübümüzün ismi, renkleri ve stadı asla ve asla değiştirilmeyecektir. Güzel günler bizi bekliyor''dedi.

EN GENÇ BAŞKAN

Darıca GB'ye 27 yaşında başkan olarak Türkiye Profesyonel Ligleri'nin gelmiş geçmiş en genç başkanı olan Mücahid Vural ise yaptığı açıklamada ''Kulübümüzü şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte desteğini bizden hiç bir zaman esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'a teşekkür ederim. Teknik heyetle yapacağımız görüşmeler sonucunda 2-3 yeni transferi takımımıza kazandıracağız. Tek bir amacımız var  o da şampiyonluk'' dedi.
 

MÜCAHİT VURAL'IN YÖNETİMİ

Mücahid Vural (BAŞKAN) Abdullah Örs,Özcan Dal, Yakup Yöntem, Ali Ekmel Bilir, Lokman Demirtaş, Mehmet Uzun, Hakan Şenkal , Mehmet Elmas, Bekir Büküm, Ali Güven, Oktay Akman, Aylin Acak, Bennur Bağdaçiçek, Erkan Saltaş, Ahmet Sağlam, Atalay Sidal, Bahir Azak, Hakan Özcan ve Ferhat Gümüştekin

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263