Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

ERMAŞ Muğlaspor 55. Yaşını Kutladı

Ermaş Muğlaspor Kulübü’nün 55. yıl kuruluş yıldönümü balosu, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti.

Geceye; Muğla Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, Ermaş Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, bazı siyasi parti ve STK Temsilcileri, futbolcular, taraftarlar ve vatandaşlar katıldı.

Menteşe Belediyesi Halk Oyunları ekibinin Zeybek Gösterisi ile başlayan kutlamalar protokol konuşmaları ile devam etti:

Geceye katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün şöyle konuştu:

“Muğlaspor’un 55. yılı kutlu olsun. başta futbolcu kardeşlerimi ve antrenörlerimi kutluyorum. Alt yap olarak o kadar çok çocuk var ki onların hepsini biz Muğlaspor’lu yapmalı ve onları yetiştirerek, gelecekte A takım da ve başka takımlara satmak suretiyle bir sisteme oturtmak zorundayız. Sağlam ayaklar üzerine basmalıyız. Arzu ettiğimiz hayallere bu adımlarla ulaşacağımızı düşünüyorum. Muğlaspor’un çok daha güzel günlerinde kutlamalarında birlikte olmak dileğiyle.”

GÜMÜŞ: “MUĞLASPOR, HER GÖRÜŞTEN İNSANI BİRLEŞTİREN GÜÇTÜR”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise şunları söyledi:

“Bir muğlaspor aşığı, sevdalısı olarak bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu akşam burada her siyasi görüşten, her farklı görüşten insan burada. İşte bunu birleştiren güç, Muğlaspor. Muğlaspor, bu yüzden çok önemli ve değerli. Bugün 55. yaş gününü kutluyoruz, kolay değil. Bugün BAL ligindeyiz ama BAL liginde de bir takıma gönül veren bugün burada bir araya gelebiliyorsa işte bu, Muğlaspor’un büyüklüğüdür. Bizler Muğlaspor’a elimizden geldiğince bugüne kadar ne yaptıysak yapmaya devam edeceğiz. Muğlaspor takımların baş tacıdır.”

ERCAN: “MUĞLASPOR’U AİT OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ”

Ermaş Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan,”55. yıl çok önemli. Ben de Muğlaspor’la aynı gün doğmuşum o yüzden 55. Yıl çok önemli. Bu 55. yılda başta siz değerli hep beraber gayretlerimizle Muğlspor’u en kısa zamanda ait olduğu yere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bu sevgi, bu gayret bu şehirde var. Biz Muğlaspor’u Muğla’da yaşayan insanlar olarak üst sıralarda görmek istiyoruz. Adım adım, yılmadan bunu yapacağız. Ermaş olarak sevginize değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇAKIR: “HEDEFİMİZ MUĞLASPOR RUHUNU YENİDEN YAKALAMAK VE YAŞATMAK”

Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır da şu ifadeleri kullandı:

“1967 yılında bir grup fedakar hemşerimiz tarafından kurulan Muğlaspor’umuz şanlı tarihi ile Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış ve iz bırakmıştır. 55 yıllık şanlı tarihimiz sayısız başarıları ve şampiyonluklarla doludur. Muğlaspor aslında bir okuldur. 9 branşta yaklaşık bin kişiye spor yaptıran güzide kulübümüz, gençlerimizi ve çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya büyük katkı sağlamaktadır.  Bu vesile ile kulübümüzün kurulduğu ilk günden bugüne kadar emek vermiş tüm eski başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, teknik kadrolarımıza, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarımıza ve her zaman desteklerini her zaman yakından hissettiğimiz ilimiz yöneticilerine büyük Muğlaspor ailesi olarak çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman yanımızda olan ve verdiği destekle büyük katkı sağlayan Ermaş ailesine ve diğer tüm kurum, kuruluş ve firmalara da şükranlarımı sunarım. Muğlaspor yönetim kurulu olarak en büyük hedefimiz eski Muğlaspor ruhunu yeniden yakalamak ve yaşatmak. Bu anlamda hep yanımızda olan taraftar derneklerimize de çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Muğlaspor futbolcularının imzalı forması satışa çıkarıldı. Formayı 25 bin TL’ye İş İnsanı Engin Bayraktar satın aldı.

48 Gençlik Taraftarlar Derneği Muğlalı futbolcu Salih Uçan ve tüm Beşiktaşlı futbolcuların imzalı formayı, Muğlaspor’a hediye etti. Gecede satışa çıkarılan formayı, 30 bin TL’ye Sunmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sungur satın aldı.

Satışların ardından Ünlü sanatçı İntizar Muğlaspor’un 55. yılı dolayısıyla sahne aldı. İntizar, sevilen şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263