Öne Çıkanlar İtfaiye Elektrikli Otomobil Dijital Anadolu VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan dezenfeksiyon

“Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor“

ÇANAKKALE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" projesi kapsamında Ali Gültiken, Ergün Penbe, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Çanakkale'de gençlerle gösteri maçı yaptı.

Proje kapsamında, oynadıkları kulüplerde ve milli takım bazında efsaneleşmiş futbolculardan Ali Gültiken, Ergün Penbe, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, 18 Mart Stadyumu'nda arka arkaya 3 adet maça çıktı.

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezlerindeki gönüllü sporcularından oluşan küçükler, gençler ve masterler takımlarının birer oyuncusu olarak sahaya çıkan Ali Gültiken ile Ergün Penbe bir takım için ter dökerken, Oğuz Çetin ile Hami Mandıralı ise diğer takımların içinde yer aldı.

Her bir maç 15'er dakikalık 2 devre şeklinde oynanırken, eski futbolcuların jeneriklik golleri ise tribünde yer alan minik futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Yapılan 3 ayrı maçın ardından program, tribünlerde yer alan öğrencilere futbolcular tarafından futbol topu ve forma dağıtılmasının ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263