Öne Çıkanlar destek Denetim Milan Baros dinledi Melike Çorbacıoğlu

Genç tekvandocuların başarısı

 Tekirdağlı sporcular Ozan Toytoğlu ve İdil Zafer, Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'ndan madalya ile döndü.

Ankara'da düzenlenen şampiyonada Ozan Toytoyoğlu altın, İdil Zafer ise gümüş madalya kazandı.

Flipper Spor Kulübü antrenörü Oğuzhan Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonada aldıkları sonuçlarla Türkiye'de en iyi ilk beş kulüp arasına girdiklerini söyledi.

Her şampiyona sonrası daha iyi duruma geldiklerini ifade eden Tokgöz, "Çok güzel bir şampiyona geçirdik. Sporcularımız güzel dereceler elde etti. Şampiyonların yoğun olması sporcularımızı tecrübe anlamında olumlu etkiliyor. Daha çok çalışıp, uluslararası arenada da ülkemize madalya getirmeye devam edeceğiz." dedi.

Tokgöz, kulüpten daha önce Türkiye, Balkan, Avrupa ve dünya şampiyonları çıkartıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Madalya alan iki sporcumuz yakında yapılacak seçmelerde başarılı olurlarsa yine Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edeceğiz. Bu sene toplam 9 sporcumuz milli oluyor. Her maçta üst sıralardayız. Tekirdağ'ın yıldızlardaki tek madalyaları bizden. Artık her maçta gözler üstümüzde olduğundan maçlarımız biraz stresli geçiyor. 11-16 Eylül'de Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası var. Bu organizasyona 15 sporcumuzla katılacağız. İnşallah oradan da güzel sonuç çıkacak."

Anahtar Kelimeler:
TekirdağTekvandoMadalya

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263