Öne Çıkanlar stresten kaçış İpragaz GO acıbadem mevkisi Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karacabey Birlikspora genç stoper

Şampiyon karateciden Karabacak'a ziyaret

KOCAELİ (AA) - Japonya’nın Kobe kentinde düzenlenen 11. Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Eray Şamdan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ziyaret etti.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu olan Eray Şamdan, Japonya'da katıldığı şampiyonada elde ettiği başarının ardından, Kulüp Başkanı Bekir Güven ve antrenörü Adnan Şamdan ile Belediye Başkanı Karabacak'a ziyarette bulundu.

Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası'nda kumite 60 kiloda altın madalya kazanan Eray Şamdan’ı tebrik eden Karabacak, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Türkiye'ye birçok önemli sporcu kazandıracağına olan inancını dile getirerek, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Karabacak, görev yaptığı 14 yıllık süre boyunca spora her zaman katkı sunma gayreti içinde olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde karate ve atletizmde ulusal ve uluslararası arenada önemli başarılar elde ettik. Bunun yanı sıra ilçemizde düzenlediğimiz Balkan Kros Şampiyonası, Avrupa Gençler Yüzme Yarışları, Türkiye Kros Şampiyonası ve Uluslararası Darıca Yarı Maratonu gibi uluslararası organizasyonlar, gençlere yönelik düzenlediğimiz Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor ve Yaz ve Kış Spor Okulları ile spora zaman katkı sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Spora yaptığımız yatırımlar devam edecek, Eray gibi al bayrağımızı dünyanın dört bir yanında dalgalandıran nice dünya şampiyonalarını yetiştireceğimizden şüphemiz yok. Eray kardeşimizle birlikte esas hedefimiz Tokyo Olimpiyatları."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263