Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Zincirleme trafik Kazası Feribot Seferleri

Anadolu Hotel Grubu bünyesine bir otel daha kattı

TURİZME YAPTIĞI YATIRIMLAR İLE BİLİNİYOR

Turizme yaptığı yatırımlar ile tanınan Ankaralı iş adamı Gün Emre İçer Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ)’in Didim’deki otelini de bünyesine kattı.

TES-İŞ Sendikasının  Aydın İli, Didim İlçesi, Altınkum Mahallesindeki 106 bin  metrekare alanlı Turizm İşletme Belgeli 5 yıldızlı Otel (Tatil Köyü) ihalesine kendisinden başka 3 firmasının da katılmasına rağmen otelin yeni sahibi Gün Emre İçer oldu.

GRUBUN  DÖRT OTELİ DAHA VAR

Anadolu Hotel grubu  bünyesinde Ankara’da 2 Didim’de 1 Bodrum’da da bir olmak üzere toplam 4 oteli bulunan Gün Emre İçer böylelikle beşinci otelinde sahibi oldu.

BEŞİNCİ OTEL 362 ODALI VE BİN YATAK KAPASİTELİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan ihale ile işadamı Gün Emre İçer tarafından alınan Eski İsmi Adrina beach Didim Otel yeni ismi  Palm Wings Didim otel 362 oda ve 1000 yatak kapasiteli, Türkiye’nin en gözde kentlerinden Ege’nin incisi Aydın’a bağlı Didim’de Mükemmel bir donanıma sahip olan otel  tatilciler  için uygun koşullarda konaklama imkanı sunmakta, aynı zamanda  düzenlenen yönetici ve üye eğitim seminerlerine ev sahipliği yapacak..

“TEK AMACIMIZ TÜRK TURİZMİNE HİZMET”

Yeni aldığı otel ile ilgili açıklama yapan başarılı İş adamı Gün Emre İçer “Ülkelerin ekonomik ve sosyokültürel alanda kalkınmalarını sağlayan ve “bacasız sanayi” dolaylaması ile gayri safi yurt içi hasılanın artmasında görev üstlenen turizm, günümüzde önemli bir küresel faaliyet konumundadır

Turizm; temelde insanın içinde var olan merak ve ilginin tatmin edilmesi olarak tanımlanabilir. Yeni yerleri ve kültürleri keşfetmeye her zaman ilgi duyan insanoğlu, eski çağlardan bugüne farklı diyarları ziyaret ederek kendi kültürünü o ülkeye taşımış ve oradan da kültürel unsurları bünyesine katmıştır, Bizde bu anlayışla daha fazla vatandaşımızı istihdam etmek, Ülkemize katkı sağlamak amacı ile var olan yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz, Türk ekonomisine ne kadar katkı sunarsak kendimiz o kadar mutlu sayacağız “diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263