Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Anadolu Hotel Grubu, otellerini ‘5’ledi!

Yüksel ERCAN (İGFA) - Turizme yaptığı yatırımlar ile tanınan Ankaralı iş adamı Gün Emre İçer, Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ)’in Didim’deki otelini de bünyesine kattı.

TES-İŞ Sendikasının  Aydın'ın Didim ilçesine bağlı Altınkum Mahallesindeki 106 bin  metrekare alanlı Turizm İşletme Belgeli 5 yıldızlı Otel (Tatil Köyü) ihalesine kendisinden başka 3 firmasının da katılmasına rağmen otelin yeni sahibi Gün Emre İçer oldu.

Anadolu Hotel grubu  bünyesinde Ankara’da 2, Didim’de 1, Bodrum’da da 1 olmak üzere toplam 4 oteli bulunan Gün Emre İçer böylelikle 5'inci otelinde sahibi oldu.

BEŞİNCİ OTEL 362 ODALI VE BİN YATAK KAPASİTELİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan ihale ile işadamı Gün Emre İçer tarafından alınan eski ismi Adrina Beach Didim Otel, yeni ismi  Palm Wings Didim Otel oldu. 362 oda ve bin yatak kapasiteli, Türkiye’nin en gözde kentlerinden Ege’nin incisi Aydın’a bağlı Didim’de uygun koşullarda konaklama imkanı sunmaya başladı.

“TEK AMACIMIZ TÜRK TURİZMİNE HİZMET”

Başarılı iş adamı Gün Emre İçer,  ülkelerin ekonomik ve sosyo kültürel alanda kalkınmalarını sağlayan bacasız sanayi ile gayri safi yurtiçi hasılanın artmasında görev üstlenen turizmin önemli bir küresel faaliyet konumunda olduğunu kaydetti.  Daha fazla vatandaşımızı istihdam etmek ve Türkiye'ye katkı sağlamak amacı ile var olan yatırımlara bir yenisini daha eklediklerini belirten İçer, "Türk ekonomisine ne kadar katkı sunarsak kendimiz o kadar mutlu sayacağız" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263