Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu şantaj kur

Eurovision 2022'nin eğlence partneri oldu

TikTok, Eurovision 2022’nin resmi eğlence partneri olduİSTANBUL (İGFA) - Eurovision Şarkı Yarışması'nın organizatörü olan Avrupa Yayın Birliği (EBU), Mayıs ayındaki yarışmanın 66.'sı için TikTok'u “Resmi Eğlence Partneri” olarak seçti.

İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek yarışmaya 'Güzelliğin Sesi' temasıyla ilk kez ev sahipliği yapacak olan TikTok'un bir milyar kişiye ulaşan küresel topluluğu, etkinliğin en önemli gücü olacak.

Yarışmanın eğlence partneri TikTok; kendi temel bileşenlerinden biri olan müzik başta olmak üzere sanatçıları, ülkeleri, etkinliğin kendisini ve tarihini kutlayarak Eurovision'un büyüsünü müziksever topluluğuna ulaştıracak.

TikTok, özel olarak oluşturulan çalma listeleri ve kamera arkası içeriklerini platformun takipçileri ve içerik üreticileriyle buluşturacak.

TikTok topluluğu, Eurovision’a katılan sanatçıların yalnızca TikTok'ta yayınlanacak ilk provalarına ve sahne arkası içeriklerine de erişebilecek.

Öte yandan Eurovision'u kutlayan ve tanıtan bir içerik merkezi kurulacak. Katılımcıların yer aldığı oynatma listeleri, TikTok'un ilgili sayfalarında yayınlanacak ve kullanıcıların kendi videolarını oluşturup paylaşmalarına olanak tanıyarak, yarışmanın ruhunu yalnızca TikTok topluluğunun deneyimleyebileceği bir şekilde hayata geçirecek.

10, 12 ve 14 Mayıs’ta yayınlanacak Yarı Finaller ve Büyük Final TikTok üzerinden izlenebilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263