Öne Çıkanlar ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

İlkokul öğrencilerinden örnek davranış

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Süleymanpaşa İlkokulu öğrencileri, harçlıklarından arttırdıkları paralarla sokak hayvanları için mama aldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ni ziyaret eden öğrenciler, aldıkları mamalarla kedi ve köpekleri besledi. Öğrencileri bakım evinde Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar karşıladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, burada yaptığı konuşmada, çocukların hepsinin hayvan sevgisiyle dolu olduğunu ifade ederek, "Harçlıklarından biriktirdikleri paralar ile sokak hayvanlarını düşünmeleri ve onlara dağıtılmak üzere mama almaları örnek bir davranış. Ancak bu örnek davranışın diğer tarafından da onlara bu sevgiyi aşılayan öğretmenlerimiz ve ailelerimiz var. Süleymanpaşa Belediyesi olarak biz de bu sevgiye katkı verebildiysek ne mutlu bize." dedi.

Çınar, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’nin öğrencilerin ziyaretlerine açık olduğunu ve dileyen tüm okulların randevu alarak geçici bakım evindeki hayvanlarını ziyaret edebileceğini aktardı.

Okul müdürü Hüseyin Mutlu da her zaman sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencileri bilinçlendirmeye çalıştıklarını, bu tür güzel etkinlikleri bütün okulların yapması gerektiğini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263