Öne Çıkanlar Futbol FETÖ BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ABD Savaş Gemisi Rus askeri gemi

Mezuniyet törenine bir yaşındaki bebeğiyle geldi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde 4 bin 500 öğrenci mezun olmanın heyecanını yaşadı.

Namık Kemal Üniversitesi Stadı'nda gerçekleştirilen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, törende yaptığı konuşmada, geleceği inşa edecek gençleri yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Rektör Şahin, mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarı dileyerek, "Namık Kemal Üniversitesi eğitim ve bilim hayatına her geçen gün damgasını vurur hale gelmiştir.Üniversitemiz 10 fakülte, 11 meslek yüksek okulu ve diğer bölümleriyle bilime ve eğitime katkı yapmaya devam etmektedir." dedi.

Mezuniyet törenine katılan 4 bin 500 öğrenci kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

-Mezuniyete bebeğiyle geldi

Fen Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olan Kibar Ünal (35) 1 yaşındaki kızı Erva ile mezuniyet törenine katıldı.

Ünal, kuşağında bebeğiyle mezun olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Hazırlık döneminde evlendim. Daha sonra Erasmus'la Almanya'ya gidip geldim. Almanya'dan geldikten sonra çocuğa niyetlendik. Allah kısmet etti ve bir tane kızımız oldu. Bu sene de mezun oldum. Kızımla beraber mezuniyete katıldım çok güzel bir duygu bu. İlk bebek olduğunda çok endişeliydim bebekle, okul ikisi bir arada gitmez diyordum. Kızım olduğu dönemde, normal dönemden daha yüksek notlar aldım. Kızım bereketiyle geldi. O doğduktan sonra hep yüksek not aldım." dedi.

Ünal daha sonra kızı ile mezuniyet yemini edip mutluluğunu ailesi ile paylaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263