Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Kilis'te Defterdar Keleş veda ziyaretlerinde

Kilis'te 2016 yılından beri görev yapan Kilis'in sevilen bürokratlarından Defterdar Zekeriya Keleş, tayininin Kocaeli iline çıkmasından dolayı veda ziyaretlerine başladı.KİLİS (İGFA)- Kilis Defterdarı Zekeriya Keleş, Kilis Yedi Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a veda ziyaretinde bulundu. Kilis Defterdarı Zekeriya Keleş, Kocaeli Defterdarlığına tayin olması dolayısıyla KİYÜ Rektörü Karacoşkun ile Rektörlük Makamında bir araya geldi. Rektör Karacoşkun, Defterdar Zekeriya Keleş’e hediye takdim ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Defterdar Keleş, daha sonra Kilis Esnaf Odalar Birliği Başkanı Şevket Memiler’i ziyaret etti.

Kilis'te çalışmanın çok büyük mutluluk olduğunu dile getiren Defterdar Keleş, “Kilis’te çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. Asla Kilis'i unutmayacağım. Zaman zaman Kilis'e gelerek, dostları ziyaret etmeye çalışacağım. Görev sürem içerisinde gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kilis Esnaf Odalar Birliği Başkanı Şevket Memiler ise beraber çalışma ortamı buldukları Defterdar Zekeriya Keleş'in çok naif bir insan olduğunu, devletin şefkat yüzünü her zaman insanlara gösterdiğini dile getirerek Defterdar Zekeriya Keleş'e çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca Keleş'in yaptığı ziyaret için bir açıklama yapan Memiler; "Kilis Defterdarımız Sayın Zekeriya Keleş Bey'in tayininin Kocaeli'ye çıkması sebebiyle veda ziyaretinde bulunmuştur. Kendisine bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dilerim" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263