banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Manisa'da 'ateşin kahramanları' sona erdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan ve gençlere itfaiyenin önemini anlatmayı amaçlayan ‘Ateşin Kahramanları Gençlerle Buluşuyor Projesi’, Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle yapılan söyleşiyle noktalandı. MANİSA (İGFA) - Gençlere itfaiyeyi tanıtmak, önemini kavratmak ve çalışmalarını anlatmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Ateşin Kahramanları Gençlerle Buluşuyor Projesi’, Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile sona erdi.

17 ilçede binlerce öğrenciye ulaşılan etkinlikte, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerden çok sayıda olumlu geri dönüş alındı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen son söyleşiye İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Okul Müdürü Hüseyin Salar, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikte, öğrencilere itfaiyenin çalışma prensibi, yaptığı faaliyetler, müdahale ettiği acil olaylar anlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal da, Büyükşehir İtfaiyesi’nin müdahalede bulunduğu olaylarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

İtfaiyenin katıldığı çalışmalar hakkında bilgi ve haberlerin yer aldığı sunumu ilgiyle takip eden gençler, zaman zaman duygu dolu anlar da yaşadı.

Gençlerin sorularını da yanıtlayan İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, KPSS’de başarılı olan her adayın itfaiyeci olabileceğini aktardı. Programın sonunda İnal, Okul Müdürü Hüseyin Salar’a projelerine gösterdikleri ilgi ve destekleri nedeniyle teşekkür belgesi takdim etti. 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263