banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Bakan Varank: Allah Mustafa Ercan gibi Sanayicilerin sayısını arttırsın

Muğla ziyaretinde Coante Muğla Fabrikasını gezen bakan Varank, Ermaş Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve Coante Quartz Surfaces Genel Müdürü Kenan Erdem'den üretim ve kapasite verileri, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

MUSTAFA ERCAN’A KAPIMIZ VE TELEFONUMUZ 7/24 AÇIK

Fabrikada kullanılan teknoloji ile ilgili olarak şaşkınlığını gizleyemeyen bakan Varank, fabrikanın yeni teknolojiyle hizmete giren üretim hattının açılışını yaptıktan sonra “ Böylesi sanayi kuruluşlarımız kullandıkları teknoloji ile bizim yüzümüzü ağartıyor, Türkiye’nin rahat nefes alabilmesi adına bizim üretmekten ve ürettiklerimizi yurt dışına ihraç etmekten başka çaremiz yok, Böylesi bir noktada Mustafa Ercan ve ekibi çok büyük başarılara imza atıyor, Allah Mustafa Ercan gibi girişimcilerimizin sayılarını arttırsın, yapacakları yatırımlar ile ilgili olarak kapımız ve telefonumuz kendilerine 7/24 açık, “ diye konuştu.

ERCAN: ABD-İSPANYA VE İNGİLTERE’YE ÜRÜN İHRAÇ EDİYORUZ.

ERMAŞ Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Bakan Varank'a fabrikanın milli gelire katkısı ve ihracat rakamlarına ilişkin bilgi verirken, 2021 yılında başta ABD olmak üzere İspanya ve İngiltere gibi gelişmiş pazarlarda ihracat hacmini artırma başarısı gösteren Coante'nin, büyümesine 2022'de de devam ettiğini belirtti.

ÖĞRENCİDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ŞİİR

Bakan Varank'ın ziyareti sırasında fabrikaya gelen bir öğrenci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okudu. Şiiri alan Bakan Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vereceğini ifade etti.

Muğla programlarında Varank'a, AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir ile Muğla Valisi Orhan Tavlı, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz eşlik etti.

BÜYÜME DEVAM EDİYOR

2021 yılında iki üretim hattıyla 1.2 milyon metrekare üretim yapan Coante, 2023 yılı itibariyle açılacak yeni üretim hattıyla bu rakamı iki katına çıkarmayı hedefliyor. Kullanacağı teknoloji ile sektörde çığır açacak yeni nesil ürünleri dünyada ilk üretecek firmalardan birisi olacak. Hem tasarım olarak hem de farklı uygulama alanlarında kullanım avantajı sağlayacak ürünler ile yurt içinde ve yurt dışında trend belirleyen firma olmaya devam etmeyi planlıyor. 2021 yılı içerisinde, başta ABD olmak üzere İspanya ve İngiltere gibi gelişmiş pazarlarda ihracat hacmini artırma başarısı gösteren Coante, hedefleri doğrultusunda, büyümesine 2022’de de devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263