Öne Çıkanlar Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Sakarya Üniversitesi (SAÜ) doktor ataması Ege Bölgesi eroin

Gülşah'ın bu seferki konuğu Bakan Sayan oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini çizen doğuştan engelli 22 yaşındaki Gülşah’ın bu seferki konuğu, Bakan, Dr. Fatma Betül Sayan Kaya oldu.

Bir gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kara kalem çalışmasıyla resmini çizen doğuştan engelli 22 yaşındaki Gülşah Yağmur Yazıcı’nın bu seferki konuğu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya oldu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette, Gülşah ile yakından ilgilenen Kaya, kendisine ait portre resmini de Gülşah’ın elinden aldı.

 

“GÜLŞAH’IN YAŞAMA SEVİNCİ VE AZMİ HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya tarafından ziyaret edilen doğuştan engelli Gülşah Yağmur Yazıcı’nın çalışma odasına konuk olan Bakan Kaya, Gülşah’ın okuduğu kitapları da inceledi. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok önemli ismin kara kalem portresini çizerek dikkatlerini üzerine toplayan Gülşah’ın yaşama sevinci ve azminin herkese örnek olmasını dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kendisiyle gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki daha güzel resimler yapacak. Bizler Gülşah’ın ve tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız” açıklamasını yaptı.

 

“EVDEN OKULA HAYDİ ANNELER SPORA” PROJESİNDEN BAHSETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’ya, kentin her noktasında yaymaya başladıkları “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesinden de bahsetti. Başkan Karaosmanoğlu, annelerin sosyal hayata katılması, sağlıklı bir birey olma yolunda çok önemli gördükleri çalışmanın detaylarını da Bakan Kaya’ya aktardı. Annelerin spor yapmasıyla toplumun sağlığına çok önemli katkı sunulduğunu da belirten Karaosmanoğlu, Sağlık, Eğitim, Spor ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıklarımızın bu proje üzerinde gelecekte çok önemli adımlar atabileceğini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263