banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Hemşireler Günü'nde beyaz melekler unutulmadı

Uber, bugüne özel pandeminin ön saflarında gece gündüz kahramanca çalışan hemşirelere olağanüstü çabaları için teşekkür etmek adına Uber12Mayıs koduyla ücretsiz bir yolculuk hediye ediyor.

Tek bir tuşa basarak istediğiniz yere güvenli ve rahat bir şekilde gitmenizi sağlayan global teknoloji platformu Uber, gece gündüz demeden çalışan tüm hemşireler ve sağlık çalışanlarına 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’ne özel ücretsiz bir taksi yolculuğu hediye ediyor.

Koronavirüs salgınında kahramanca mücadele eden hemşireler ve sağlık çalışanları 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nde Uber12Mayıs koduyla UberTaksi ile ücretsiz seyahat edebilecekler. 

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, ’’Dünyada yaşanan bu salgın döneminde hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız ülkemizde olağanüstü bir çaba gösterdiler. Uber olarak hepimizin hayatına dokunan ve kapanma döneminde tüm gücüyle çalışmaya devam eden değerli hemşirelerimiz ile tüm sağlık çalışanlarına 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü vesilesiyle teşekkür etmek istedik.” dedi.

Uber, geçtiğimiz yıl Türkiye’deki COVID-19 salgını ile mücadele sürecine destek olmak amacıyla, İstanbul’da görev yapan sağlık çalışanlarının evlerinden hastaneye gidiş gelişlerinde ticari sarı taksileri ücretsiz kullanabilmelerini sağlayan “Uber Medikal Taksi” hizmetini hayata geçirerek 5000 ücretsiz taksi yolculuğu yapılmasını sağlamıştı. Uber sağlık çalışanlarını desteklemek için Türkiye’de sağlık hizmetlerine yatırım yapmaya tekrar devam ediyor.

Uber12Mayıs promosyonu 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 23:55’e kadar geçerli olup, başka indirim veya promosyon ile birleştirilemeyecek. Promosyon bir yolculukta kullanılabilecek ve yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 40 TL olacak.

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263