Öne Çıkanlar Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) doktor ataması Ege Bölgesi eroin

Seçim sandıkları geri dönüşüm kutusu oldu

KIRKLARELİ (AA) - Ahmetbey Belde Belediyesince eski seçim sandıkları belediye ve okullarda geri dönüşüm kutusu olarak kullanılmaya başlandı.

Ahmetbey Belediyesi tarafından eski seçim sandıkları kullanılarak yapılan geri dönüşüm kutuları, belediye, belde evi ve 3 okula konuldu.

Belediye Başkan Mustafa Altıntaş, yaptığı açıklamada, eski seçim sandıklarının değerlendirildiğini söyledi.

Kağıt atıklar, plastik atıklar, cam atıklar, metal atıklar, organik atıklar, geri dönüşmeyen atıklar ve atık pil toplama kutusu olarak kategorize edildiğini ifade eden Altıntaş, 7'li setlerden oluşan, toplam 48 geri dönüşüm kutusunu okullara teslim ettiklerini belirtti.

"Sıfır Atık Projesi"ne en iyi şekilde katkı vermeyi hedeflediklerini aktaran Altıntaş, ''Doğru geri dönüşüm uygulamaları ile önümüzdeki günlerde, okullarımız, esnaflarımız, kurum ve kuruluşlarımızda Sıfır Atık Projesi eğitimleri gerçekleştirilerek. Beldemizin çeşitli noktalarına geri dönüşüm konteynerleri, pet şişe ve cam şişe kumbaraları monte edilecek. Lokanta ve evlerden kullanılmış evsel atık yağların toplanması yönünde çalışmalar başlatacağız." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263