Öne Çıkanlar Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Sakarya Üniversitesi (SAÜ) doktor ataması Ege Bölgesi eroin

Tekirdağ TSO yönetimi incelemelerde bulundu

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu üyeleri teknopark ve okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Tekirdağ TSO'dan yapılan açıklamaya göre, Günay, başkan yardımcıları Göksel Karaevli ve Cemil Koçaş, yönetim kurulu üyeleri Erhan Tanrıöver, Kemal Küçük, Serdar Gül, Bahadır Yazıcı ve genel sekreter İrfan Ekici, Namık Kemal Üniversitesi içerisinde yapılan teknopark ek hizmet binası inşaatını inceleyerek, NKÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker’den bilgi aldı.

Günay, burada yaptığı konuşmada, inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "Şehrimizdeki üniversite, sanayi işbirliğinin en somut örneklerinden biri olan teknopark ek hizmet binamızda, odamıza ve borsamıza kayıtlı üyelerimizin gelişimine fayda sağlayarak, Ar-Ge ve inovasyon gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz." dedi.

Tekirdağ TSO Yönetimi daha sonra Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde yaptırılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemeler yaparak, yetkililerden bilgi aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263