Öne Çıkanlar Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Sakarya Üniversitesi (SAÜ) doktor ataması Ege Bölgesi eroin

Trafikte ambulanslara hassasiyet konusu

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zafer Soykırlı, "112 ekiplerinin olaylara hızlı bir şekilde müdahale etmeleri için vatandaşların, trafikte ambulanslara yol vermelerinin faydalı olacağını düşünüyoruz. Belki de o ambulans bizim evimize gidiyor olabilir." dedi.

Tekirdağ İl Sağlık Müdür Yardımcısı Soykırlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazen trafikte ambulansların sürücülerle boğuştuğunu, vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Soykırlı, sağlık çalışanlarının zamana karşı yarışarak olaylara müdahale etmeye gayret ettiğini ifade ederek, "Acil durumlarda sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleler çok önemli. Bu durumlarda sağlık çalışanlarımız olaya en hızlı şekilde müdahale etmek için gayret gösteriyor. Çalışanalrımız çok değerli bir hizmeti yerien getiriyorlar. Biz halkımız için 24 saat süresince görev yapıyoruz. Halkımızdan da istediğimi bizlere yardımcı olmaları." diye konuştu.

Vatandaşlarında bazı acil durumlarda sağlık ekiplerine zorluk çıkartmak yerine onlara yardımcı olması gerektiğini dile getiren Soykırlı, şunları kaydetti:

"Halkımızın sağlığı adına çalışıyoruz. Vatandaşlarımız her zaman sağlık çalışanlarına yardımcı olmalarını istiyoruz. 112 ekiplerinin olaylara hızlı bir şekilde müdahale etmeleri için vatandaşların, trafikte ambulanslara yol vermelerinin faydalı olacağını düşünüyoruz. Belki de o ambulans bizim evimize gidiyor olabilir.

Belki de bir gün bizim evimize gidecek olabilir O yüzden trafikteki sürücülerimizden anlayış bekliyoruz. Aynı zamanda 112 hatlarının da gereksiz yere meşgul edilmemesini rica ediyoruz. Her zaman vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet için çalışmaya devam ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
TekirdağTrafikAmbulansYol

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263